My Story

Enjoy the fine things in life

¡Hola! Hello! Hallo. Welkom op mijn blog. Ik ben Jacinta. Jong, dynamisch én creatief. Mijn grootste passie is reizen. Ik vind het heerlijk om fijne plekken te ontdekken over de hele wereld. Ik hou van schrijven, fotograferen, dromen, de zon, nieuwe avonturen en fijne ontmoetingen. Na een burn-out heb ik beslist om mijn leven volledig om te gooien en mijn hart te volgen.

Alles waar mijn ogen van gaan sprankelen ga ik nu doen! Eerst is dat een rondreis maken door Zuid-Amerika en alle landen bezoeken die op mijn wishlist staan én daarna verhuis ik naar de zon.  

Wat het ook is dat jou blij maakt, ga er voor! Je hebt maar één leven.

OWNING YOUR STORY CAN BE HARD, BUT NOT NEARLY
AS HARD AS SPENDING YOUR LIFE RUNNING FROM IT!

Als jonge vrouw besef ik heel goed dat het leven kort is. Dat je nu moet genieten en niet morgen, want morgen is aan niemand beloofd. Tussen al mijn ambities door vind ik het daarom heel belangrijk om te genieten van deze wereld, dit leven, mijn reis. En de dingen te doen die mij écht gelukkig maken.

Ik wil mijn verhaal graag delen omdat ik andere vrouwen wil inspireren en aanmoedigen om ook voor hun dromen te gaan en hun hart te volgen. Het is niet altijd gemakkelijk, maar je geluk ligt aan de andere kant van je comfortzone. Ik hou van positieve energie en daarom kies ik er voor om vooral de fijne momenten hier te delen. De dingen waar ik van geniet én waar ik blij van word. En hopelijk jullie ook!

Geniet van al het fijns op mijn website en bedankt voor je bezoekje.